ПОНЕДІЛОК, 21 ЛИСТОПАДА 2022 Р. О 11:00 – 19:00
Наукова конференція «Ювелірне мистецтво: погляд крізь віки»

Національний музей історії України запрошує до участі у 29-й науковій конференції «Ювелірне мистецтво: погляд крізь віки». Подія відбуватиметься в межах щорічних «Музейних читань» Скарбниці Національного музею історії України.

❗️Дата: 21 листопада, 10:00 – 18:00

Тематика конференції охоплює низку напрямків досліджень історії художньої обробки металу, зокрема:
• вивчення колекцій металевих декоративних виробів та окремих мистецьких артефактів, що зберігаються в музеях;
• технологічні та стильові особливості творчості ювелірів – від давнини до сьогодення;
• інші актуальні проблеми ювелірного мистецтва.

❗️Оргкомітет просить до 17 листопада 2022 року повідомити про участь у конференції за електронною адресою: liubaklochko@ukr.net
Заявка на участь у конференції повинна містити назву доповіді та відомості про автора: прізвище, ім’я та по батькові (повністю), організацію, посаду, вчений ступінь, адресу електронної пошти (робочої чи домашньої), контактний номер телефону.

Заплановано публікацію доповідей, оформлених для неї.

Обсяг статей – до 1 д/а. Прізвище та ініціали автора – праворуч, наступний рядок – назва статті. Шрифт жирний. Основний текст – кегль 14. Посилання напівкодом у круглих дужках: автор, рік, сторінка. Список літератури за алфавітом – наприкінці тексту, 6–8 ілюстрацій у форматі TIFF або JPEG; додатки – списки ілюстрацій та скорочень. Формат документа – Word 2007 або RTF. Статті можна подавати до кінця січня 2023 року.

Оргкомітет конференції залишає за собою право відбору матеріалів для виступів та публікації.
Оргкомітет: Юрій Полідович, Любов Клочко, Юрій Білан.

Телефон для довідок: 050 353 48 14.

🏛Конференція відбудеться у Скарбниці Національного музею історії України за адресою: вул. Лаврська, 9, корпус 12 (територія Національного заповідника «Києво-Печерська лавра»).

https://nmiu.org/…/2856-21-lystopada-naukova..