1 грудня о 10:05 

🌀 Чи можна двічі увійти в одну й ту саму річку? 🤔
Вам добре відомо, що ні. Так само й кожна наша театралізована екскурсія-феєрія «Дума про гетьмана Мазепу» завжди чимось відрізняється від попередніх. Так було й минулої неділі, 26 листопада.

🎭 Так, на музейній «сцені» знову зійшлися вже добре знайомі вам персонажі – києвиця Килина (Ольга Дударєва), Історик (Ярослав Затилюк), крамарка Орися (Анна Сергієнко), спудей Остап (Юрко Єжель), валіде-султан Хатідже Турхан (Катерина Костюченко), Марія Магдалена Мазепина (Ірина Удовиченко) та сам гетьман Іван Мазепа (Олег Топилко).

🌀 Але дія розпочалася з неочікуваного повороту. Поки пан Історик, знаходячись у полоні омани підручників минулих епох, ділився своїми сумнівами з відвідувачами, києвиця Килина зваблювала молодиків на другому поверсі музею, занурюючи їх у глибини давньої історії. Та не була б вона, вибачте на слові, відьмою, якби не встигала повсюди і не робила багато справ одразу. Килина вчасно зупинила потік омани, що повторював Історик, та повела усю шановну компанію шляхом пізнання правди. І, як завжди, києвиця вручила Історику ключ від магічних дверей, відчинивши які можна потрапити у минулі епохи та зустрітися з невгамовною Орисею та бешкетним Остапом, вислухати сповідь Хатідже і стати свідком надзвичайно проникливих стосунків Марії Магдалени з її сином Іваном.

🌀 Про це важко розповідати. Це потрібно бачити.
Але чи буде наступна зустріч? Слідкуйте за нашими анонсами!

📷 Вікторія Сідорова

1 грудня 

Ольга Дударєва (києвиця Килина) розповідає про часи гетьмана Мазепи.

А екскурсія-феєрія вже, мабуть, розпочинається…

26.11.2023



1 грудня ·
Нічого особливого …тільки магія нашої вистави.

Історик (Ярослав Затилюк) і києвиця Килина (Ольга Дударєва).

Екскурсія-феєрія “Дума про гетьмана Мазепу”.
26.11.2023
1 грудня ·
Щоб наш спудей Остап та дослухався до якоїсь там києвиці, та ну, не бувати такому. Та він сам будь яку києвицю своїми знаннями “за пояс заткне”.

Спудей Остап (Юрко Єжель) і києвиця Килина (Ольга Дударєва).

Екскурсія-феєрія “Дума про гетьмана Мазепу”.
26.11.2023