23 вересня о 15:44 

Вихідні в музеї завжди насичені різними подіями, екскурсіями та заходами.

💠 У минулу неділю, 17 вересня, відбулася авторська екскурсія наукової співробітниці музею, кандидата історичних наук Любові Клочко «Скіфи і греки на берегах Чорного моря».

Екскурсії пані Любові завжди велелюдні, але ця перевершила всі інші за кількістю відвідувачів, оскільки на захід завітали гуртківці «Таємничої археології» з Київський Палац дітей та юнацтва (керівник Олена Кухарська).

💠 Для майбутніх дослідників була важливою зустріч з вченою-археологом. Вони уважно слухали, а потім задавали безліч запитань, бо, як завжди, хочеться дізнатися про все і одразу. Скіфи і греки, кургани і колонії-поліси, горити та кіліки, мечі та прикраси… Археологічна експозиція виставки «Збережено в Україні» невелика, але на ній представлено чимало цікавих предметів (як оригіналів, так і копій), які дозволили Любові Клочко розповісти багато цікавого та відповісти на всі запитання.

🌀 А вже ці вихідні, 23-24 вересня, насичені заходами на Фестиваль для дітей і підлітків «NEOсвітній Арсенал. Різні разом».

🌀 У неділю в музеї на вас чекає цікава подорож у світ кримськотатарського дому, яку проведе Ольга Дударєва Авторська екскурсія «Evler. Доми».

🆒 Долучайтесь!

 

На авторській екскурсії наукової співробітниці музею, кандидата історичних наук Любові Клочко «Скіфи і греки на берегах Чорного моря».
17 вересня 2023 року