11 липня о 10:37 

В музей краще ходити разом з дітьми, особливо коли недільний захід передбачає захопливий квест, в якому можуть взяти участь і батьки, і діти. Цієї неділі, 9 липня, це була сімейна інтерактивна екскурсія «Скарби нації», присвячена Дню родини. 👨‍👩‍👧‍👦
Шукати скарби у Скарбниці? Так! Адже скарб – то не тільки коштовні речі. За цим словом ховається набагато більше. От, наприклад, сім’я.

Це – найдорожчі для нас люди, а, значить, також скарб. З нашими найріднішими людьми ми мандруємо життєвими шляхами, долаючи справжні квести, які нині ледве не кожного дня приносить реальність.

👨‍👩‍👧‍👦Кожна родина – це, по суті, команда, й чим згуртованішою вона є, тим легше їй досягти успіху. І наша недільна екскурсія це підтвердила.

Знайомила з багатою історичною спадщиною України в залах музею і ставила непрості запитання Анна Сергієнко. А відвідувачі (цього разу це була одна родина) крок за кроком долали всі перешкоди, оскільки досить швидко віднайшли взаєморозуміння між собою (бо ухилятися від виконання завдань було неможливо) і буквально закохали в себе всіх співробітників музею. Нагородою й був віднайдений справжній скарб нашої нації!

Зацікавилися? Бажаєте долучитися до нас наступного разу? Слідкуйте за анонсами 📜📯 і будьте з нами. На вас чекає ще багато цікавого і пізнавального 💁‍♀️💁.

📷 Ольга Дударєва

11 липня 

На сімейній інтерактивній екскурсії Анни Сергієнко «Скарби нації».

9 липня 2023 року.
Скарбниця Національного музею історії України.