6 березня о 20:32 

Наш музей радий вітати і дорослих, і дітей. Ми працюємо і для великих груп відвідувачів, і для поодиноких поціновувачів давнини.

Так сталося у неділю, 6 березня, коли на пошуки скарбів до Скарбниці завітала тільки одна маленька відвідувачка. І саме вона цього разу допомагала Хранительці Скарбів (Ганні Сергієнко).

В чому допомагала, запитаєте ви. На жаль, наша Хранителька часом буває забудькуватою і дуже неуважною, і тоді з нею трапляються різні пригоди… І ось тут дуже вчасно на допомогу прийшла юна Рятівниця Скарбів. Вона познайомилася з дивовижними історіями й пройшла низку захоплюючих випробувань, виконавши надважливу місію: Хранителька і Рятівниця разом зібрали частини головоломного послання з особливими чарівними словами, які здатні захистити скарби від злих сил (і певно що, їм трішки допомогла Мама).

І вже невдовзі музей радо розкрив двері для великої групи військовослужбовців (їх було аж 42). І екскурсія для них пройшли без пригод, бо всі експонати були на місцях, захищені завдяки маленькій Рятівниці.

Та, мабуть, невдовзі станеться так, що Хранителька вимушена буде знову покликати дітлахів на допомогу. Тож слідкуйте за анонсами і будьте і надалі з нами.

Інтерактивна екскурсія МІСІЯ: ВРЯТУВАТИ СКАРБ

Хранителька Скарбів (Ганна Сергієнко), Рятівниця і Мама.

06.03.2023